Οι άνθρωποί μας / Η δύναμή μας
line

Η ασφαλής πλοήγηση σε νέες περιοχές δραστηριότητας και ευκαιριών και η ευόδωση των στόχων ενός επενδυτικού οράματος βασίζεται πάνω απ’ όλα στην ικανότητα, την αξιοπιστία  και τη δύναμη των ανθρώπων που το σχεδιάζουν και το υλοποιούν.  Είναι η ποιότητα γνώσης και το κεφάλαιο εμπειρίας και ειδίκευσης που έχουν συγκεντρώσει. Οι άνθρωποι της Whitetip Investments, στελέχη με βαθιά γνώση των χρηματαγορών και των διακυμάνσεών τους, έχουν ανιχνεύσει την περιοχή – στόχο  για εσάς πριν από εσάς εφαρμόζοντας τον κατάλληλο συνδυασμό επιλογών και στρατηγικής σε κάθε περίσταση.
Στην Whitetip Investments η σφραγίδα μας είναι οι άνθρωποι μας που συγκροτούν μια δυναμική ομάδα από στελέχη, οικονομικούς αναλυτές και ειδικούς συμβούλους με μεγάλη και διεθνή εμπειρία και τεχνογνωσία στους τομείς του επενδυτικού σχεδιασμού, της συμβουλευτικής επιχειρήσεων και των καινοτόμων επενδυτικών σχεδίων.

Η ομάδα μας είναι η εγγύηση των υπηρεσιών μας και το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Γι’ αυτό και στην Whitetip Investments επενδύουμε συστηματικά στην βελτίωση του ανθρώπινου δυναμικού μας. Γιατί όπως σοφά μας παρέδωσε και ο Θουκυδίδης, η δύναμη μας είναι οι άντρες μας και όχι τα τείχη ή τα άδεια πλοία.