Αξιοπιστία / Γνώση / Καινοτομία
line

H Whitetip Investments , αποτελεί μέλος ενός δυναμικού δικτύου εταιριών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό, από το Private Equity και την ενέργεια έως το χώρο της ναυτιλίας και του real estate έως τον κλάδο των νεοφυών εταιριών (startups) και τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Στο εταιρικό μας σχήμα συμμετέχουν ενεργά εταιρίες με διεθνή παρουσία και ισχυρό οικονομικό εκτόπισμα.
Ο όμιλός μας διατηρεί ισχυρές σχέσεις με παγκοσμίου βεληνεκούς Τράπεζες και επενδυτικές εταιρίες τις συνέργειες με τις οποίες «μετακυλούμε» στους πελάτες μας, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και ανταγωνιστική τιμολόγηση, δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα επενδύσεων, στο μέσο επενδυτή, σε επενδύσεις που μέχρι πρότινος ήταν αποκλεισμένος.

Η ομάδα μας αποτελείται από στελέχη με εμπειρία πέραν των 25 ετών, με βαθιά τεχνογνωσία στο σύνολο των υπηρεσιών που παρέχουμε. Ταυτόχρονα υποστηρίζεται από νέους επαγγελματίες με υψηλού επιπέδου κατάρτιση. Επί προσθέτως, συνεργάτες μας με νευραλγικές θέσεις σε μεγάλου μεγέθους εταιρίες του εξωτερικού, μας μεταφέρουν τις γνώσεις τους σε συγκεκριμένους τομείς.

Μέτοχοι της Whitetip Investments Α.Ε.Π.Ε.Υ. είναι η «Νέα Ηλέκτρα ΑΒΕΕ» και η «Elix Investments UK Limited».

Η “Νέα Ηλέκτρα ΑΒΕΕ” ιδρύθηκε το 2007 με στόχο την δραστηριοποίηση στην ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά πράσινης και καθαρής ενέργειας και συγκεκριμένα τον κλάδο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με αφετηρία την ίδρυση φωτοβολταϊκών πάρκων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Διαθέτει σήμερα δύο φωτοβολταϊκά πάρκα 2 MW και 440kW ενώ κατασκευάζει πάρκο μεγέθους 9MW.

Τον Ιούνιο του 2015, ιδρύει σε συνεργασία και με άλλους επενδυτές την «Yarrow Capital Limited» εταιρία Private Equity με έδρα το Λονδίνο. Η «Yarrow Capital Limited» εστιάζει το ενδιαφέρον της σε νεοφυείς εταιρείες στον κλάδο των Νέων Τεχνολογιών.

Στα πλαίσια της δραστηριότητας σε νεοφυείς εταιρίες, η «Νέα Ηλέκτρα ΑΒΕΕ» ιδρύει σε συνεργασία με ομάδα εξειδικευμένων επιχειρηματιών και μηχανικών, την Museum Evolution ΙΚΕ που ειδικεύεται στην μελέτη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή καινοτόμων εκθεσιακών συστημάτων, εφαρμογών και εγκαταστάσεων που προορίζονται για μουσεία, εκθεσιακούς χώρους, εκπαιδευτικούς και πολιτιστικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο.

Η Elix Investments UK Ltd, εταιρία επενδύσεων με έδρα το Λονδίνο, δραστηριοποιείται στην ευρωπαϊκή αγορά χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και συμμετέχει ενεργά μέσω δικαιωμάτων μειοψηφίας σε εισηγμένες εταιρίες.

Η Δομή μας
line

domi-whiteitip

YARROW CAPITAL ELIX INVESTMENTS MUEVO NEA ELECTRA
yarrow-capital-logo
muevo-logo
nea-ilektra-logo