Περιγράφοντας σε μια σελίδα ένα όνειρο.

Η θεμελιώδης διαφορά του οράματος από μία σκέψη είναι η βούληση να το μοιραστείς και με άλλους. Να επιθυμείς να έχεις συνοδοιπόρους και αρωγούς. Και αυτό ήταν ο κυρίαρχος παράγοντας που οδήγησε τους μετόχους της Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ στη δημιουργία της Εταιρίας στα τέλη του 2016. Το όραμα μας είναι χρησιμοποιώντας την πολυετή εμπειρία μας, τις διεθνείς μας διασυνδέσεις, τους συνεργάτες μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και το μέγεθος του ομίλου μας, να καλύψουμε το σύνολο των επενδυτικών αναγκών των πελατών μας, τόσο στις χρηματοοικονομικές αγορές όσο και στην πραγματική οικονομία. Να τους δώσουμε τη δυνατότητα επενδύσεων από ένα παράγωγο εμπορεύματος μέχρι μία νεοφυή εταιρία.

Ταυτόχρονα, να συνδέσουμε την τεχνολογία με τον ανθρώπινο παράγοντα, δημιουργώντας γέφυρα ανάμεσα στην καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών στον κόσμο και του trading desk της Εταιρίας μας. Επί προσθέτως να βρούμε λύσεις για εκείνους που στο «φόβο των καιρών» μετέφεραν τα χρήματά τους σε κοστοβόρους λογαριασμούς του εξωτερικού ή σε ζημιογόνα money market funds αλλοδαπών διαχειριστών.  Κάθε επιχειρηματική σχέση  που συνάπτουμε είχε σκοπό να εξυπηρετεί αποκλειστικά αυτό το όραμα.

Η στρατηγική μας συνεργασία με τη Saxo Bank, οι συνεργασίες μας με θεματοφύλακες του εξωτερικού, η διανομή των Αμοιβαίων Κεφαλαίων της Τράπεζας Πειραιώς, η πρόσβαση σε ηλεκτρονική πλατφόρμα αγοροπωλησιών άνω των 30,000 Αμοιβαίων Κεφαλαίων , οι λύσεις που παρέχουμε για την αγορά της Ελλάδας μέσω της Λέων Δεπόλας ΑΧΕΠΕΥ και φυσικά οι δύο φορείς που διαθέτει ο όμιλός μας σε Ελλάδα και Λονδίνο με σκοπό τις επενδύσεις σε startups,  αποτελούν ένα κομμάτι στο παζλ που συνθέτει την παλέτα των ολοκληρωμένων λύσεων.

Δεν μείναμε όμως εδώ. Η ίδρυση της Whitetip Insurance and Reinsurance Brokers και η συνεργασία της με την J. Safra Sarasin Brokerage επεκτείνει τις δραστηριότητες μας στην ασφάλιση υψηλής αξίας περιουσιακών στοιχείων των πελατών μας, καθώς και ευθυνών μελών Διοικητικού συμβουλίου και απαγωγών.

Πιστοί λοιπόν σε αυτό το όραμα, συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε, αυξάνοντας με ρυθμό άνω του 20% την πελατειακή μας βάση μηνιαίως ενώ στο προσεχές μέλλον θα ανακοινώσουμε νέες συνεργασίες που υπηρετούν το σκοπό αυτό.

Κλείνοντας, θα ήθελα να εκφράσω προσωπικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πελάτες εκείνους που για πάνω από 20 χρόνια μας στηρίζουν με την εμπιστοσύνη τους

 

Χαράλαμπος Αγγελετόπουλος
Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

  • WHITETIP INVESTMENTS, Offices, Athens
  • WHITETIP INVESTMENTS, Offices, Athens
  • WHITETIP INVESTMENTS, Offices, Athens
  • Whiteip Speech Saxo Bank 38
  • WHITETIP INVESTMENTS, Offices, Athens
  • Whiteip Speech Saxo Bank 36